Wijnproeverijen

Wijnproeverijen in Friesland

Er zijn diverse categorieën wijnproeverijen: b.v.

Standaard, Luxe of Grand Cru proeverij

met uiteraard 3 verschillende prijskaartjes.

Ook zijn er speciale themawijnproeverijen mogelijk b.v. per land, druivensoort, versterkt (b.v. Port- Madeira – Sherry), Champagne, wijn-spijs etc.

De prijs wordt mede bepaald door de kwaliteit van de te schenken wijnen en het aantal personen.

Een wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur.

Wij verzorgen alles wat nodig is, zoals uiteraard de wijn (ongeveer 8 soorten), glaswerk, spittoons, proefformulieren, boekje over wijn.

Winenose werkt met kwaliteitswijnen meestal biologisch en zeker met respect voor de natuur gemaakt, deze zijn meestal duurder maar hebben gewoon meer en een eerlijker levensverhaal te vertellen.

Wat wij doen is tijdens de proeverij uw zintuigen dusdanig te trainen dat het opperste genot uit de wijn te halen is door te kijken, ruiken, proeven en genieten.

U krijgt een inleidend verhaal over wijn en proeftechniek en er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen, aansluitend volgt de wijnproeverij.

U zult aan het eind van de wijnproeverij letterlijk en figuurlijk veel vloeibare kennis tot u hebben genomen, u bent dan nog zeker geen wijnkenner maar wel bekender met wijn en daardoor zult u in de toekomst meer plezier halen uit uw wijnaankopen. De wijnproeverij wordt verzorgt door een Vinoloog van de Wijnacademie of gelijkwaardig nvo.

Een wijnproeverij bij Winenose is leuk, leerzaam en gezellig!

Wilt u graag een wijnproeverij met vrienden thuis, als personeelsuitje, als afsluiting van een vergaderdag, als business event voor uw relaties etc…

Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte afgestemd op uw wijnwensen.

À Votre Santé

afsluiting Swen 2Wijncursus wijnneus Swen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.